Koristimo kolačiće da Vam omogućimo jednostavno i sigurno korištenje stranice. Vidi više: Uvjeti korištenja | Politika privatnosti

+385 91 9219 848 WhatsApp
info@blueribbon.hr ZATRAŽI PONUDU

SAMBA LONG 6.20

Samba Long 6.20 je kompaktna brodica, s ležajem za dvoje. Visina kabine je 170 cm, širine 160 cm i dužine 280 cm.

Standardna oprema

U standarnu opremu uključena je uklopna tenda na kabini broda, ljestve, proštepani set palubnih jastuka, set umivaonika i tuš sa sprmnikom vode od 40 litara i hidroforom. Pod je prekriven premazom od tikovine te ima 6 spremništa koje mogu poslužiti za spremanje brodske i putničke opreme. Tu se nalazi brodska sirena, radio i marine zvučnici, automatska kaljužna pumpa. Navigacijska svjetla, 12V utičnica za kabel autoupaljača, upravljačka ploča s prekidačima, kabinska LED rasvjeta, vršno svjetlo 360°, vodilica sidra, četiri bitve, u-vijak koji služi za stabilno pričvršćivanje broda na prikolicu, spremnik goriva od 50 lt sa instrumentima.

Dodatna oprema

U dodatnoj opremi dolazi s bočnim kabinskim ljestvama, nadkabinskim sunčalitem sa marine tkaninom, preklopnim stolom, kemijskim WC-om, firižiderom, GPS ploteri i fishfinderi, električno sidreno vitlo, pokrivno platno i zimski kamper.