Koristimo kolačiće da Vam omogućimo jednostavno i sigurno korištenje stranice. Vidi više: Uvjeti korištenja | Politika privatnosti

+385 91 9219 848 WhatsApp
info@blueribbon.hr ZATRAŽI PONUDU

F19 Open


Karel F19 je vrlo udoban i otvoren gliser sa središnjom konzolom, širokog i dubokog V oblika trupa, velikom vodenom linijom i nadvodnim bokom, kako bi se kormilarima pružio osjećaj sigurnosti. Vrlo je ugodna vožnja za 7 osoba, čak i za ljude na pramcu po vremenskoj skali od 4 beauforta. Prostor za odlaganje dovoljno je širok za skije, a prednje spremište je veličine jedne osobe. Kormilarsko sjedalo je izolirano kako bi se održao led u hladnjaku do 2 dana. Još jedno samodrenirajuće krmeno spremište može se koristiti za mamac, užad ili drugo sidro. Krmeno sjedalo odgovara za 3 osobe, a vozačevo sjedalo za dvoje s mogućnosti prilagodbe oslonca, koji se mogu vrlo udobno koristiti i za jelo i piće uz pomoć dodatnog stola. Vitlo se također može postaviti na kraj pramca, na kojem se nalazi prostor za lanac i uže. U dodatnoj opremi postoji mogućnost odabira između inox i aluminijske bimini tende.

Standardna oprema

Standardna oprema sastoji se od vozačevog sjedala, stola, ljestve, kremene klupe, sunčališta, kaljužne pumpe, navigacijskog svijetla, samoodvodni izolirani hladnjak, upravljačka ploča, spremink goriva 109 litara sa instrumentima, te velikih pretinaca, krmena samoodvodna pohrana mamaca ili užadi, bitve.

Dodatna oprema

Flexiteak (na palubi, pramcu, ulazu, kokpitu) ili tikovina po želji, spremnik goriva većih zapremnina, MP3 / radio, tende bimini Sunbrela tkanina (3 luka, aluminij ili nehrđajući čelik), zaštitna navlaka/parkirališna navlaka, električno vitlo, sunčalište na krmi, sustav tuša, nadogradnja na servo.