Koristimo kolačiće da Vam omogućimo jednostavno i sigurno korištenje stranice. Vidi više: Uvjeti korištenja | Politika privatnosti

+385 91 9219 848 WhatsApp
info@blueribbon.hr ZATRAŽI PONUDU

ΙTHACA 550


Ithaca 550 dizajniran je da malom snagom ugodno glisira sa 4 ljudi. Trup plovila je samodrenirajuće i ima kaljužnu pumpu. Ima velike spremnike na palubi u kojoj se sprema stol sa nogom koji je sastavni dio standardne opreme, osim dizajnerskog stola, na pramcu je prostorno sunčalište sa jastucima koji najčešće dolaze u boji po želji. Ulaz kod krme je prohodan s mogućnošću dodavanje tikovine. Karakteristično je kormilarsko sjedalo koje se može, po potrebi vozača, namjestit na tri načina i na taj način intelignetno prenamjestiti prostor na palubi.

Standardna oprema

Standardna oprema sastoji se od versatilnog vozačevog sjedala, stola, kremene klupe, sunčališta, kaljužne pumpe, navigacijskog svijetla, velikih pretinaca.

Dodatna oprema

Flexiteak (na palubi, pramcu, ulazu, kokpitu) ili tikovina po želji, spremnik goriva od 70 litara sa instrumentima, MP3 / radio, tende bimini Sunbrela tkanina (3 luka, aluminij ili nehrđajući čelik), zaštitna navlaka/parkirališna navlaka, električno vitlo, sunčalište na krmi.