Koristimo kolačiće da Vam omogućimo jednostavno i sigurno korištenje stranice. Vidi više: Uvjeti korištenja | Politika privatnosti

+385 91 9219 848 WhatsApp
info@blueribbon.hr ZATRAŽI PONUDU


Ionian sun 680 je multifunkcijski Sundeck Cruiser, s dizajnerskim potpisom Johna Rocka i Karel boats dizajn tima. Trup broda idealan za vikend krstarenje.

Kabina je vrlo prostrana s brodskim WC s desne strane, te kuhinja sa umivaonikom na ljevoj strani ulaza. Kuhinja ima se sastoji od infrastrukture za hladnjak i štednjak za kuhanje koji su dio dodatne opreme. U bogatoj standardnoj opremi ubraja se hidraulični volan (servo), spremnik goriva 212 lt, voda 70 lt, kemijski WC, puni jastuci i prostrano sunčalište.

Standardna oprema

Ionian sun 680 bogat je standardnom opremom, od istaknute opreme ona uključuje servo upravljanje, volan i ploča s karbonskim efektom, puni jastuci (na sunčalištu u kabini i kokpitu), INOX 316 Releji, INOX 316 ljestve, spremnik goriva približno 212 L, spremnik za vodu 70 L, kuhinjska slavina, kaljužna pumpa, 3 kabinska prozora / otvora, tuš na platformi i tlačna pumpa, kuhinjski prostor u kabini, prostor za WC sa kemijskim WC-om, LED svjetla u kabini, 2 preklopna sjedala u kokpitu, podizni stol sa stupom u kabini, 2 zvučnika u kabini, veliki stol sa stupom u kokpitu, vrata od pleksiglasa kombinirane sa posebnom bravom, bravom s kvakama za vrata WC-a 3 spremišta u kokpitu i velika spremišta na podu kokpita, veliki ormar na palubi, 3 teška amortizera, ormarić za aparat za gašenje požara.

Dodatna oprema

Flexiteak (na palubi, pramcu, ulazu, kokpitu, u kabini) ili tikovina po želji, električni hladnjak, Mp3 / radio player, tende Bimini Sunbrela tkanina (4 luka, aluminij ili nehrđajući čelik), zaštitna navlaka/parkirališna navlaka, električno vitlo, stražnje platforme, električni WC sa i bez spremnika, boja trupa po želji, plinski ili električni štednjak, roll bar, sunčalište na krmi, kamper (inox ili roll bar izvedba).